Jam Cultures - acht inclusie principes


Inclusieve organisaties is niet zozeer een dag over het waarom van diversiteit, maar veel meer over het hoe van inclusie. Diversiteit gaat om de mix van verschillen, inclusie gaat over hoe we met deze mix omgaan. In de kern gaat inclusie over wie waar aan mag meedoen, wie waarover mag meepraten en wie wat mag meebeslissen.

Organisaties van de toekomst zijn wendbaar en divers, staan open voor verschillende perspectieven en includeren een variëteit aan mensen en talenten. Deze dag komt de Jam Cirkel uit Jam Cultures tot leven en bouw je met gebruik van de acht inclusie principes van Jitske Kramer aan jouw inclusieve organisatie.

Het belooft een inspirerende dag te worden, hier en daar betoverend, helder en concreet. Om met hernieuwde energie verder te bouwen aan inclusieve organisaties. Join in en jam!

 

               

 
Wat kun je verwachten van Jitske Kramer, Daan Roovers, Joseph Oubelkas e.a.?

De fases van de Jam Cirkel: openstellen, exploreren, creëren en met lef het leven leven vormen samen met de acht inclusie principes praktische handvatten om met inclusie om te gaan.

Dieper begrip en confronterende inzichten over de dynamiek van verschil en de impact hiervan op je eigen waarneming en die van anderen.
Tools en technieken om met polariserende debatten op de werkvloer, en in de samenleving, om te gaan. 
Praktische methodes om de kwaliteit van samenwerking in teams, tussen organisaties en mensen met allerlei achtergronden te vergroten.
Inspirerende verhalen, spoken words en muziek die je zeker gaan raken. 

 

 

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging