Jitske Kramer

Tevens dagvoorzitter

Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator en oprichter van HumanDimensions. Ze reist de wereld over om te leren van traditionele healers, leiders en willekeurige voorbijgangers en is altijd op zoek naar manieren om sterke tribes te bouwen en onderlinge relaties te verstevigen. Ze maakt organisaties graag inclusief en safe for diversity. Auteur van o.a. de boeken Jam Cultures, WoW! Wat een verschil, Deep Democracy en co-auteur van De Corporate Tribe (Managementboek van het Jaar 2016) en Building Tribes

Daan Roovers 

Foto: Ruud Pos

Daan Roovers is filosofe en docent publieksfilosofie aan de Universiteit van Amsterdam. In maart 2019 werd ze Denker des Vaderlands. In haar tweejarig mandaat wil ze zich vooral inzetten voor publiek denken: dat is hardop, gezamenlijk en interactief denken. Als filosoof heeft ze verschillende manieren ontwikkeld om mensen aan het denken te zetten. Investeren in individuele en collectieve denkkracht is haar voornaamste drijfveer en op dit moment urgenter dan ooit. Ze laat zich inspireren door de ideeën uit de filosofie om de wereld van nu, onze plaats daarin en ons persoonlijk leven beter te begrijpen. 

Joseph Oubelkas 

Joseph Oubelkas is spreker en auteur. Hij inspireert, ontroert en verbindt als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levensveranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Onlangs verscheen de 22e druk van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ dat hij hierover schreef en de 8e druk van zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap. 

Rob van de Wouw

Trompettist en componist Rob van de Wouw staat bekend als een muzikaal vernieuwer. Met de jazztraditie in zijn binnenzak maar zijn vizier gericht op de toekomst combineert hij allerlei muziekstromen met jazz. Rob heeft 5 cd’s uitgebracht met door hem geschreven en geproduceerde stukken. Ook is hij medeoprichter en artistiek leider van het New Rotterdam Jazz Orchestra dat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een toonaangevend eigenzinnig modern jazzensemble van Nederland.

Ozan Aydogan

Ozan Aydogan is schrijver, acteur, performer en winnaar van het NK Poetry Slam 2018. Hij groeit op in een familie van verhalenvertellers en raakt op jonge leeftijd gefascineerd door de kunst van het vertellen van verhalen. Deze fascinatie zorgt voor het schrijven van raps en poëzie. Tussen deze twee stromen wordt het zaad geplant dat later zal ontkiemen tot het gesproken woord. Momenteel is Ozan bezig met een nieuw filmproject over de dilemma's van de biculturele Nederlander. 

 

 

webinar software
 webinar software